Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

«Είναι δύσκολες οι στιγμές, δεν θέλει πανικό»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζαμε από την αρχή και είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτό όλη την εβδομάδα. Ως ομάδα δείξαμε καλή εικόνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο διάστημα που  η Κέρκυρα δεν μας έκανε καμία ευκαιρία και σε φάση που ίσως προηγήθηκε φάουλ σε παίκτη μας, από κάθετη μπαλιά δεχτήκαμε το  γκολ. Ρισκάραμε, αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε . Θεωρώ δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Υπολείπονται αρκετά ματς Πιστεύω στους παίκτες μου και τους δίνω συγχαρητήρια για τη σημερινή τους προσπάθεια». Τα παραπάνω δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα στην Κέρκυρα και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου, τονίζοντας την πίστη του στην ανατροπή της κατάστασης. «Είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά χρειάζεται πανικός», είπε χαρακτηριστικά.
-Πως ερμηνεύετε το γεγονός ότι η ομάδα είχε ακόμη ένα χαμένο ημίχρονο;
«Δεν το θεωρώ πεταμένο. Φυσιολογικά ο  αντίπαλος θα πίεζε αρκετά, αλλά είχαμε καλή κυκλοφορία και κατοχή μπάλας. Οι ευκαιρίες του αντίπαλου δεν ήταν μεγάλες, απλώς προσπάθησε με σουτ έξω από περιοχή».
-Μεταγραφικά;
«Δεν είναι στιγμή».
-Μπορεί η ΑΕΛ να ανατρέψει την κατάσταση;
«Το πιστεύω ακράδαντα . Ήδη η εικόνα της ομάδας είναι αλλαγμένη. Σήμερα κάναμε ένα βήμα μπροστά, άσχετα αν δεν πήραμε ούτε την ισοπαλία. Είναι δύσκολες οι στιγμές, δεν θέλει πανικό».
-Είστε ικανοποιημένος από δημιουργικό κομμάτι;
«Δεν είναι εύκολο από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξει όλη η εικόνα της ομάδας. Είδα ομάδα σοβαρή και με καλή λειτουργία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου