Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Τεντώνεται το σχοινί…


Επικίνδυνα μοιάζει να τεντώνεται πλέον το σχοινί στις σχέσεις της ΑΕΛ με τους ποδοσφαιριστές που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα σεζόν, καθώς ουδείς δείχνει ειλικρινή διάθεση να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, εκβιάζοντας αντικειμενικά πλέον πρόσωπα και καταστάσεις, αφού μπαίνουμε στο τελευταίο 20ήμερο της μεταγραφικής περιόδου.

Αναφερόμαστε κατά βάση στις περιπτώσεις των Μάλαρτζ, Σκάτσελ και Τουάμα, που μοιάζουν να στρογγυλοκάθονται στα συμβόλαιά τους, τα οποία διεκδικούν εξ’ ολοκλήρου από την ΑΕΛ, αφού προφανώς δεν μπορούν να βρουν αντίστοιχα ποσά πουθενά αλλού.

Διαφορετική είναι η περίπτωση του Μιχάλη Μπουκουβάλα, ο οποίος μετά από σχετική άδεια που πήρε για να βρει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, κατέληξε στην διεκδίκηση της ελευθερίας του μέσω προσφυγής για μείωση προσωπικότητας. Πρόκειται για μια πράξη που έκανε κακή εντύπωση κι όχι μόνο στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «βυσσινί» απαίτησαν κατ’ αρχήν ένα ποσό της τάξης των 80.000 € για να παραχωρήσουν το νεαρό ποδοσφαιριστή, το οποίο μείωσαν στην πορεία, ενώ η πλευρά του παίκτη έμεινε στην αρχική θέση για λύση συμβολαίου χωρίς αντίτιμο.

Πολλοί πλέον είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η κίνηση του Μπουκουβάλα προέρχεται από… συμβουλάτορες που επιδιώκουν να εντάξουν ανέξοδα τον παίκτη σε ομάδα της αρεσκείας τους.

Σε πρώτη φάση λοιπόν θα ‘χει ενδιαφέρον η επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ στην προσφυγή, αν δηλαδή η δυσαρέσκεια οδηγήσει ή όχι σε «εχθρικό» αλλά χωρίς αντίτιμο διαζύγιο και σε δεύτερη, η ομάδα στην οποία θα καταλήξει ο ποδοσφαιριστής για να δούμε κατά πόσο μπορεί να ευσταθεί ένα τέτοιο σενάριο.

Τέλος, εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα Βλασσόπουλου, με τον οποίο όμως ποτέ δεν τέθηκε θέμα λύσης συμβολαίου, παρά μόνο δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου