Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

«Η Ελλάδα ήδη γνωρίζει ποιος είναι ποιος»

Ο "πόλεμος" των ανακοινώσεων πριν το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζεται και μετά την ερασιτεχνική ΑΕΛ και την απάντηση της γειτονικής ΠΑΕ η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 είναι αυτή που εξέδωσε ανακοίνωση.
Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964:

Μετά από το ρεκόρ επίσημων ανακοινώσεων, εμφανίσεων σε τηλεοπτικά δίκτυα και ραδιοφωνικούς σταθμούς, καλούμαστε να απαντήσουμε στο παραλήρημα ενός επαγγελματία παράγοντα. Οι δηλώσεις του πρόεδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΛ είναι αποκλειστικά δικής του έμπνευσης και φέρουν την υπογραφή του. Άλλωστε αν εμείς ως ΠΑΕ ΑΕΛ θέλαμε να… εμπνεύσουμε οποιονδήποτε ή να δυναμιτίσουμε το κλίμα, ο επαγγελματίας παράγοντας μας έδωσε τις τελευταίες ημέρες άπειρες ευκαιρίες. Επιλέξαμε, όμως, να διατηρήσουμε τη στάση που μας διακρίνει εδώ και πολλά χρόνια και να μην παρεκκλίνουμε από τις αρχές μας. Λυπούμαστε για το γεγονός ότι μπήκαμε σε διαδικασία απαντήσεων, αλλά αναγκαστήκαμε να το πράξουμε μόνο και μόνο για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια…
Αφού, λοιπόν, έγινε λόγος για ειλικρίνεια, δεν κατανοούμε γιατί η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αφαίρεσε από την επίσημη ιστοσελίδα της την ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει σε Έλληνες πολίτες την είσοδο στην πόλη του Βόλου. Επίσης, δεν γνωρίζουμε κανέναν στην ΠΑΕ ΑΕΛ που να είναι απόφοιτος των Σχολών Μωραϊτη και τέλος δεν είναι ανάγκη «να μάθει πολύ γρήγορα όλη η Ελλάδα» οτιδήποτε, αφού ήδη γνωρίζει ποιος είναι ποιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου