Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Δανεικός ο Αμπουχατζίρα


Ένας από τους παίκτες που δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του είναι και ο Ισραηλινός Σιμόν Αμπουχατζίρα. Ο επιθετικός της ΑΕΛ αναμένεται να συνεχίσει κάπου αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα μιας και ο Νορβηγός τεχνικός Γιέρν Άντερσεν πιστεύει πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει στο δεύτερο γύρο. Εξάλλου ο νέος προπονητής της ΑΕΛ είναι αποφασισμένος να αλλάξει πολλά με μοναδικό στόχο την ψυχολογική αλλά αγωνιστική ανάταση της ομάδας που θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και την παραμονή της ομάδας στην κατηγορίας.
Αξίζει να τονίσουμε πως ο Αμπουχατζίρα δεν θα είναι ο μόνος παίκτης που θα παραχωρηθεί δανεικός (Φαλάγκας και Ρέντζας είναι πιθανό να δοθούν σε ομάδα του Νομού (ίσως Πυργετό) για να πάρουν ευκαιρίες.
Τέλος να θυμίσουμε πως Μακίνουα και Γκέρεμι θα αποτελέσουν παρελθόν. Και με τους δύο γίνεται προσπάθεια να λυθεί η συνεργασία και λογικά από Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις, αν και οι δύο περιπτώσεις δεν μπορούν να χαρακτηριστούν εύκολες με τους παίκτες να έχουν αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις.

ΠΗΓΗ:www.athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου