Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

«Πήραμε ένα πολύ σημαντικό βαθμό»

«Πήραμε ένα πολύ σημαντικό βαθμό. Ως προς την εικόνα του αγώνα, θα πω ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος και δίκαια προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η ομάδα άλλαξε εικόνα.
Προσπαθήσαμε να είμαστε πιο ουσιαστικοί και μετά το 60’ με τις φάσεις που δημιουργήσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Είχαμε την ατυχία να κάνουμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, όπως και στο προηγούμενο ματς. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, παρά το γεγονός ότι μας προκύπτουν συνεχώς προβλήματα και ελλείψεις. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια. Πρέπει γρήγορα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Τα ματς που ακολουθούν είναι όλα δύσκολα και πολύ κρίσιμα. Εύχομαι στον Αστέρα τα καλύτερα και να μείνεις την κατηγορία».

Τα παραπάνω είπε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα της Τρίπολης και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις.
-Πόσο διαφορετικό βρήκατε τον Αστέρα σε σχέση με την περίοδο που ήσασταν εσείς προπονητής;
«Δεν θέλω να μπω σε τέτοιου είδους συγκρίσεις. Παρακαλώ ερωτήσεις που αφορούν στην ομάδα μου»
-Γιατί επιλέξατε να αφήσετε τον Κούλιτς εκτός 18άδας
«Ο Κούλιτς είναι ένα παιδί που ήρθε πριν 2-3 μέρες. Χρειάζεται λίγο χρόνο. Σύντομα μπορεί να ενταχθεί και να μας βοηθήσει».
-Πως εξηγείτε το γεγονός ότι για ακόμη ένα ματς σε συγκεκριμένες φάσεις για γκολ, κάποιοι παίκτες λειτούργησαν ατομικά;
«Δεν θα έλεγα ότι στις συγκεκριμένες φάσεις ήταν το εγωιστικό στοιχείο που στοίχισε. Από υπερβολικό ζήλο για τη νίκη και ενθουσιασμό ίσως στην εξέλιξη μιας φάσης δεν επιλέγουμε τον σωστό δρόμο για να σκοράρουμε. Αυτό έγινε σε προηγούμενο ματς. Σε αυτό το σημερινό δεν πιστεύω ότι υπήρξε εγωιστική τάση από κάποιους ποδοσφαιριστές»
-Είστε ευχαριστημένος από τον βαθμό;
« Αρκετά αν και μετά το 60’ θα μπορούσαμε με τις ευκαιρίες που είχαμε να πάρουμε τη νίκη . Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος από τη γενική εικόνα. Θεωρώ, όμως, ότι ο βαθμός είναι σημαντικός. Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου