Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ρεπό και… ράμματα

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η Κυριακή για τους «βυσσινί» καθώς ο Νίκος  Κωστένογλου έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Ο τεχνικός των «βυσσινί» περιμένει με αγωνία τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν τα Δευτέρα ο Στάθης Ταυλαρίδης και ο Παναγιώτης Κατσιαρός. Αμφότεροι αποχώρησαν από την «μάχη» της Τρίπολης εξαιτίας μυϊκών τραυματισμών, στους προσαγωγούς και στον οπίσθιο μηριαίο αντίστοιχα.
Πέρα από την κατάσταση των δυο τραυματιών ο Νίκος Κωστένογλου είδε την Κυριακή τον Νίκο Νταμπίζα να μπαίνει στο ιατρικό δελτίο της ημέρας. Ο αρχηγός της ΑΕΛ πέρασε περίπου δυο ώρες στο ιατρείο για να «κλείσει» η πληγή που άνοιξε ο Ροτζέριο στο μέτωπο του.
Ήταν το τρίτο λεπτό της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης όταν ο Ροτζέριο έκανε μια επικίνδυνη προβολή και βρήκε τον Νίκο Νταμπίζα στο μέτωπο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην δίνει ούτε καν κίτρινη στο παίκτη του Αστέρα. Η κλωτσιά του Βραζιλιάνου βρήκε τον αρχηγό της ΑΕΛ στο μέτωπο με αποτέλεσμα, μάλιστα, να «κοπεί» μια μικρή αρτηρία. Για το λόγο αυτό και ο διεθνής αμυντικός πέρασε αρκετές φορές εκτός αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο για να του αλλαχθεί ο επίδεσμος που του είχε τοπεθετηθεί στο κεφάλι.
Έτσι την Κυριακή ο αρχηγός της ΑΕΛ πέρασε την είσοδο του ιατρείου για να αποκατασταθεί το τραύμα στο μέτωπο του. Μια «μικροεπέμβαση» η οποία χρειάστηκε ούτε λίγο, ούτε πολύ περί τις δυο ώρες στις οποίες τοποθετήθηκαν οκτώ ράμματα στο μέτωπο του «βυσσινί» αρχηγού.

ΠΗΓΗ:www.sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου