Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΑΕΛ γερά μέχρι και...μαθηματικά

Το ζήσαμε κι' αυτό το έργο,χθες.....Μια πολύ καλή έναρξη,στη συνέχεια η προσπάθεια αναχαίτησης μιας πιθανής αντίδρασης του αντιπάλου, ο τραυματισμός και η αντικατάσταση του δημιουργικού/ανασταλτικού μέσου,με καθαρό ανασταλτικό, έφερε το πάγωμα και την ισοφάριση.Έως και τη χρονική στιγμή της αλλαγής του Μετίν,η ομάδα προσπαθούσε σωστά σε γενικές γραμμές,αλλά με την πάροδο του χρόνου έβγαιναν στην επιφάνεια, κούραση και άγχος με αποτέλεσμα τα συχνά λάθη και του Ρομέου, που πήρε κατά βάση τον ρόλο του Μετίν στην όποια δημιουργία φάσεων είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο.
Ανεξήγητες παραμένουν για μένα και τον όποιο απλό φίλαθλο,φαντάζομαι,όχι τόσο οι αλλαγές από μόνες τους, αλλά οι επιλογές των αντικαταστατών.Κυρίως απορώ γα την μη χρησιμοποίηση του Κόζακ...ΠΟΤΕ θα τον δούμε αυτόν τον παίχτη να αγωνίζεται;;; Η δε χρησιμοποίηση του Ρέντζα μάλλον με καλό σκοπό έγινε,αλλά μια πιθανή επιλογή του Κολοβέτσιου σαν κεντρικό μπάκ και του Ταλ σαν δεξιού μπακ, πιο σωστή μου φαίνεται,πόσο μάλλον αν δεχθούμε ότι ο Μελίσσης αποχώρησε λογω κόπωσης.Ο Ρέντζας πάντως δεν ευθύνεται για το λάθος στο δεύτερο γκολ,όσο ο Τσοντοφάλσκι που του έδωσε την μπάλλα...με πέντε(5) παίχτες της αντίπαλης ομάδας προς την περιοχή σου δίνεις την μπάλλα στα δεξιά,να την κάνει τί ο μικρός; ο Mycon είναι, ή ο Ramos;; ούτε μπακ είναι για να σκεφτεί τουλάχιστον να τη βγάλει πλάγιο άουτ...και είσαι στο 90' και δεν έχεις το χαφ που θα δεχθεί την μπάλλα χαμηλά για να την προωθήσει στην επίθεση....ρίξε ένα ελεύθερο να πάει προς τα μπρός,δεν ξέρεις τί θα σου έβγαινε...αντί για αυτό λοιπόν,είχαμε την ανακοπή και τον απινιδωτή για να μας κρατήσει στην "ζωή" στο τέλος, για την όποια συνέχεια του πρωταθλήματος.....
Η δουλειά μας είναι τώρα,ΑΕΛ ΓΕΡΑ μέχρι και την μαθηματική απόδειξη της παραμονής ή του υποβιβασμού. Μετά, οφείλουμε την συστράτευση όλων μας,για την ανάδειξη των λαθών την υπόδειξη αυτών σε όσους θεωρούμε υπεύθυνους και καλό είναι να γίνει δια-συλλογικά (ΑΝ είναι δυνατόν αυτό να γίνει).
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο Γ.Δ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΕΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ... (ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΩΝΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ....)
ΠΑΙΔΙΑ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.....ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.....

Για το ΒΥΣΣΙΝΟκΙΠΠΟ,
Δημήτρης Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου