Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Γιώργος Σπανός: Η ΑΕΛ έχει ιδιαίτερη δυναμική


Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερλίγκ έγινε γνωστή πριν από μια εβδομάδα σχεδόν. Πρώτος αντίπαλος λοιπόν για την αγαπημένη της πόλης μας ΑΕΛ, κληρώθηκε ο Ατρόμητος Αθηνών.

Το athleticlarissa.gr είχε αποκλειστική συνάντηση με τον πρόεδρο της Αθηναϊκής ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό κατά την παραμονή του στο Καρπενήσι, όπου έδωσε το παρών και στο πρώτο φιλικό του Ατρομήτου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου το απόγευμα της Παρασκευής.

Τον συναντήσαμε στο ξενοδοχείο «Αvaris» που διαμένουν καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας τους η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος. Ο ίδιος δέχτηκε με χαρά να απαντήσει στα ερωτήματα που του θέσαμε και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για την πρώτη αγωνιστική μέσα στο Αλκαζάρ.

Πως κρίνεται την 1η αγωνιστική, στην οποία θα τεθείτε αντίπαλος με την ΑΕΛ στον θεσσαλικό κάμπο;

Σίγουρα η Λάρισα είναι ομάδα η οποία έχει μια ιδιαίτερη δυναμική. Θεωρώ πως και εμείς σαν ομάδα έχουμε την δική μας δυναμική και αυτό κάνει πιο σημαντική την αναμέτρηση. Και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για να πετύχουν στο πρωτάθλημα υψηλούς στόχους. Σκοπός πάνω από όλα είναι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, το οποίο θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους.

Τι είναι αυτό που θέλετε στο παιχνίδι με την Λάρισα και την έναρξη του πρωταθλήματος;

Πάνω από όλα ένας καλός αγώνας και ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάντα όπου παίζουμε κατεβαίνουμε για να κερδίσουμε. Όμως πρέπει να υπάρξει μια καλή αναμέτρηση, που όπως προείπα, πρέπει να χαρίσει θέαμα στο φίλαθλο κοινό.

Πώς κρίνεται την κλήρωση τους πρωταθλήματος όσον αφορά τον Ατρόμητο;

Τις πρώτες αγωνιστικές είναι βατό και δίνει μια ανάσα. Δεν έχει όμως σημασία αυτό, καθώς το σημαντικό είναι να δουλεύεις και να έχεις διάρκεια σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος για να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Στην αρχή της σεζόν η κάθε ομάδα θέτει και έναν στόχο. Ποιος είναι ο στόχος της δικής σας ομάδας;

Κάθε σωματείο έχει στόχους πριν την αρχή της προετοιμασίας και εν όψει του πρωταθλήματος. Στόχος του Ατρόμητου είναι κάθε χρόνο να προοδεύουμε σαν σύλλογος και να ανεβαίνουμε βήμα-βήμα τα σκαλιά της επιτυχίας.

Πως «έκλεισε» με τη δική σας οπτική γωνία η περυσινή χρονιά;

Κατακτήσαμε την έβδομη θέση και αυτό ήταν ένα βήμα απόμια ομάδα που επέστρεψε από την Β’ εθνική στην μεγάλη κατηγορία. Φέτος θέλουμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά, θέτοντας ως στόχο μια καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Η παρουσία σας στο Καρπενήσι είναι εν όψει του φιλικού με τον Ολύμπιακό Βόλου, ή έχουν μείνει κάποια «ανοιχτά» ζητήματα που πρέπει να συζητηθούν;

Σαφώς και βρίσκομαι εδώ για να παρακολουθήσω το φιλικό της ομάδας μου, όμως είναι κάποια θέματα τα οποία πρέπει να συζητήσουμε με το τεχνικό επιτελείο και τον προπονητή. Υπάρχουν συζητήσεις που πρέπει να γίνουν, όμως θέλω να πάρω και μια γεύση από την προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Μέχρι στιγμής τα μηνύματα από την πλευρά του τεχνικού επιτελείου είναι θετικά;

Είναι θετικά και όλα κυλούν ομαλά, όμως όλα αυτά αποδεικνύονται εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι με λόγια. Όσον αφορά το ρόστερ, έχει μείνει ο βασικός κορμός και σε αυτόν έχουν προστεθεί κάποιοι σημαντικοί παίχτες που επιλέχθηκαν.

Αποστολή στο Καρπενήσι: ΟΛΙΝΑ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

http://www.athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου