Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Στη μνήμη του Παναγιώτη


Την διεξαγωγή τουρνουά με τη συμμετοχή των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε ο πρόωρα χαμένος Παναγιώτης Μπαχράμης και τη διάθεση των εσόδων στην οικογένειά του, πρότεινε η ΠΑΕ Βέροια.

Η διοίκηση της Βασίλισσας του Βορρά, που είναι και η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής, εξέφρασε τα συλληπητήριά της στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, έριξε στο τραπέζι μια πρόταση που θα πρέπει να υλοποιηθεί.

"Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και ο πρόεδρος κ. Γιώργος Αρβανιτίδης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη για τον αδόκητο χαμό του και εύχονται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Επίσης η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προτείνει την άμεση διεξαγωγή τουρνουά μεταξύ των ομάδων που αγωνίσθηκε ο αείμνηστος ποδοσφαιριστής τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην οικογένειά του", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και μακάρι η πρόταση της Βέροιας να βρει ανταπόκριση. Θα είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν ο Ηρακλής, η Λάρισα και η Καλαμάτα για να τιμήσουν τη μνήμη του άτυχου ποδοσφαιριστή που βρήκε τραγικό θάνατο την περασμένη Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου