Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Επέμβαση στη Γερμανία


Στη Γερμανία βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Ματίας Ιγκλέσιας. Ο Αργεντίνος μέσος των «βυσσινί» αναμένεται την Τετάρτη να επισκεφτεί ειδικό γιατρό σε κλινική του Μονάχου, ο οποίος ειδικεύεται σε παθήσεις, στην περιοχή των κοιλιακών και των προσαγωγών.

Ανάλογα με τη «διάγνωση» του συγκεκριμένου επιστήμονα, θα καθοριστεί και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα. Το ταξίδι έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρικού επιτελείου των «βυσσινί», που εκτίμησε πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αποθεραπευτεί ο Ιγκλέσιας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντίνος μέσος της ΑΕΛ θα παραμείνει ως την Πέμπτη στη γερμανική πόλη. Όλα δείχνουν ότι δεν θα «αποφύγει» την επέμβαση, η οποία θα γίνει με τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκεί.

Κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει άμεσα εξιτήριο, για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ακολουθήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα αποκατάστασης. Η συγκεκριμένη ιατρική ομάδα που ειδικεύεται στις συγκεκριμένες παθήσεις, στην περιοχή των κοιλιακών και προσαγωγών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν αναλάβει κι άλλες περιπτώσεις αθλητών, ειδικότερα ποδοσφαιριστών, οι οποίες είχαν θετική κατάληξη και η αποθεραπεία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου