Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Φιλική νίκη στον Τύρναβο


Τα φιλικά των «βυσσινί» με τις ομάδες του νομού συνεχίστηκαν σήμερα με την ΑΕΛ να είναι καλεσμένη στη γιορτή που διοργάνωσε ο Τύρναβος για την άνοδο του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Με τον Γιάννη Γκίοκα να κάθεται στον πάγκο της, εξαιτίας του ταξιδιού σε Γαλλία και Ιταλία του Γιάννη Παπακώστα, η ΑΕΛ κέρδισε τον Τύρναβο με 2-0 με γκολ των Ιγκλέσιας, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, και Κολοβέτσιου, ο οποίος σκόραρε απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Πριν από την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Τυρνάβου τίμησε τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη για τον προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Λάρισας (την πλακέτα παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Τζήμας), τον γενικό αρχηγό Ζήση Ζιάγκα (ο οποίος στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τα χρώματα του Τυρνάβου), τον αρχηγό της ομάδας μας, Νίκο Νταμπίζα, τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, τον οποίο η ΑΕΛ απέκτησε πέρσι από τον Τύρναβο 2005, ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανταπέδωσε στους οικοδεσπότες με τιμητική πλακέτα για την επιτυχία της ανόδου στην 3η εθνική κατηγορία.

Τύρναβος : Καραναστάση, Αθανασούλη, Μουσιάρη, Σιάτρα, Γεωργατζά, Κουρδή, Κατσικανή, Γρηγορίου, Κουρόμαλλο, Νάτση, Πατσιωτό, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Κιόρογλου, Σκούπρας Β., Σκούπρας Κ., Γκαραγκούνης, Λιούσκας, Ιωαννίδης, Μάγγος, Κωστούλας, Κοντοθανάσης, Κουβελάς, Κόκκινος.

ΑΕΛ: Σωτηρίου (41’ Μέντελ), Καρανίκας, Κατσιαρός (57’ Λούγκος), Τριποτσέρης (72’ Μπουρουζίκας), Κολοβέτσιος, Μπαλής, Ιγκλέσιας (62’ Χολέβας), Πούρι, Σιατραβάνης (60’ Μπανούσης), Αμπουχατζίρα (41’ Βούζας), Μπλάζεκ (51’ Ελευθεριάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου