Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η κλήρωση για τις τέσσερις πρώτες φάσεις της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ 2010-2011, θα διενεργηθεί την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010 και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο «King George Palace».

Η ΕΠΟ αποφάσισε βέβαια μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβολαίου να προβεί σε αλλαγές την φετινή αγωνιστική περίοδο στον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διοργάνωση της περιόδου 2010-2011 θα αρχίσει στις 28-29 Αυγούστου 2010 και τροποποιείται το σύστημα διεξαγωγής ως προς την 5η και 6η φάση.

Στην 5η φάση θα διεξαχθούν οκτώ μονοί αγώνες. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξάγεται επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι.

Το εκτός έδρας γκολ δεν θα μετράται διπλό. Υπενθυμίζουμε ότι στη φετινή σεζόν, η 5η φάση της διοργάνωσης περιελάμβανε 8 μονά παιχνίδια, τα οποία στην περίπτωση που έληγαν ισόπαλα, ακολουθούσε παράταση και πέναλτι ώστε να αναδειχθεί ο νικητής.

Στην 6η φάση (προημιτελική) θα διεξαχθούν του χρόνου 4 διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας). Φέτος η προημιτελική φάση περιελάμβανε 4 μονούς αγώνες, οι οποίοι εάν έληγαν ισόπαλοι, διεξαγόταν επαναληπτικός χωρίς να μετράει το εκτός έδρας γκολ.

Στους υπόλοιπους γύρους του Κυπέλλου θα ισχύσουν τα ίδια με τη φετινή σεζόν. Μονά παιχνίδια (νοκ άουτ) στις πρώτες 4 φάσεις, διπλοί οι δυο ημιτελικοί και φυσικά μονός ο τελικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου