Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ανακοίνωση-διευκρίνιση


Το φιλικό της Λάρισας με τον Ολυμπιακό Βόλου πλησιάζει, αφού έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο «Αλκαζάρ». Έτσι, οι ιθύνοντες των «βυσσινί» εξέδωσαν τη Δευτέρα ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζουν πως όσοι έχουν παραλάβει τα εισιτήρια διαρκείας τους θα εισέρχονται με αυτά στο γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι με το παραστατικό πληρωμής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει ότι για την προσέλευση των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στο Στάδιο Αλκαζάρ για τον φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου (Τετάρτη 18/8, 21:00), ισχύουν τα εξής:

-Οι φίλαθλοι που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου και έχουν παραλάβει την κάρτα φιλάθλου/διαρκείας, εισέρχονται με αυτή από τα τουρνικέ του σταδίου και στην αντίστοιχη προβλεπόμενη θύρα.

-Οι φίλαθλοι που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου, αλλά δεν έχουν παραλάβει την κάρτα φιλάθλου/διαρκείας, εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του παραστατικού πληρωμής.

Σημείωση: Στην περίπτωση που το αντίστοιχο παραστατικό αφορά σε πολλαπλή αγορά (περισσότερα από ένα εισιτήρια), παρακαλούνται οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι να προσέρχονται στην είσοδο της θύρας ταυτόχρονα.

-Για τους κατόχους διαρκείας που έχουν ολοκληρώσει την αγορά εισιτηρίου, αλλά δεν έχουν παραλάβει την κάρτα φιλάθλου/διαρκείας-και ως εκ τούτου δεν έχουν αντιστοιχίσει τη θέση τους στο νέο γήπεδο με θέση στο στάδιο Αλκαζάρ–η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει ότι η αντιστοίχηση γίνεται ως εξής:

ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ => ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Θύρες 11-12 & 23 => Θύρες 6-7

Θύρες 3 & 10 => Θύρα 10Β COSMOTE

Θύρες 4-5 & 8-9 => Θύρα 10Β COSMOTE

Θύρες 6-7 => Θύρα 10A COSMOTE ή Θύρα 2 ή Θύρα 4

Θύρες 14-15 & 21-22 => Θύρα 2 ή Θύρα 4

Θύρες 16-17 VIP & 19-20 VIP => Θύρα 3 ή Θύρα 2 ή Θύρα 4

Θύρα 18 VVIP => Θύρα 3 VVIP

- Οι φίλαθλοι που έχουν δεσμεύσει θέσεις, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία πληρωμής, παρακαλούνται να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων, ώστε να αποκτήσουν δικαίωμα εισόδου στον αγώνα.

- Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων η διαδικασία παραλαβής της κάρτας διαρκείας από το στάδιο Αλκαζάρ (άίθουσα Τύπου, παραπλεύρως της θύρας 3) θα γίνεται και την ημέρα του αγώνα, από τις 9:30 μέχρι τις 17:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 20:00".

*** Οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ανά θύρα έχουν ως εξής:

Θύρες 6 & 7: 10 ευρώ
Θύρες 10Α-Β COSMOTE: 15 ευρώ
Θύρες 2 & 4: 20 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου