Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Επιμένουν για Φατί


Η θέση του αμυντικού μέσου δεν έχει «κλείσει» ακόμα για την ΑΕΛ και οι «βυσσινί» συνεχίζουν να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών. Ειδικά μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση Σαϊντού, η οποία δεν προχώρησε αφού υπήρξε διαφορά στις δύο πλευρές, όσο αφορά στη χρονική διάρκεια του συνεργασίας τους, τα ονόματα που υπάρχουν στο προσκήνιο είναι πολλά.

Πάντως, ένα που «παίζει» δυνατά και αναμένεται να απασχολήσει ακόμα πιο έντονα την ΑΕΛ είναι του Ρικάρντο Φατί. Ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος της Ρόμα απασχολεί εδώ και καιρό τους «βυσσινί». Μάλιστα, έχουν κάνει κρούσεις στους «τζιαλορόσι» για να τον αποκτήσουν, αλλά παλαιότερα είχαν εισπράξει αρνητικές απαντήσεις.

Τώρα, όμως, ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φύγει από την ιταλική ομάδα και να πάει κάπου που θα παίζει. Όπως αναφέρει ο Τύπος σε Γαλλία, Ιταλία και Αγγλία, ο Φατί θα πάει να δοκιμαστεί στην Μπλάκμπερν για μερικές ημέρες. Μάλιστα, ο Σαμ Αλαρντάις θα τον χρησιμοποιήσει και στο φιλικό που θα δώσει ο αγγλικός σύλλογος με την Σέλτικ, την προσεχή Κυριακή.
Πάντως, στην ιστοσελίδα του γνωστού γαλλικού περιοδικού France Football αναφέρεται ότι η Λάρισα εξακολουθεί να παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Φατί, περιμένοντας να κάνει αυτή την επόμενη κίνησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου