Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

«Δύσκολη ημέρα…»

Αναλυτικά η συνέντευξη:
«Για μας είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, ξεκινώντας η αναμέτρηση και μέχρι την αποβολή ήταν ένα παιχνίδι κέντρου και μετά την αποβολή δημιουργούμε τρεις κλασικές ευκαιρίες και παράλληλα δεν μπορέσαμε να λειτουργήσουμε σωστά σε μία και μόνο φάση που δεχτήκαμε. Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε γκολ και να πιέσουμε για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Στο ένα κομμάτι τα καταφέραμε, ενώ στο δεύτερο αν και είχαμε τις προϋποθέσεις δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Οι παίκτες έδωσαν το 100% και προσπάθησαν πολύ, ειδικά μετά την αποβολή. Η συνέχεια είναι δύσκολη για μας, γιατί ήρθαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Πανσερραϊκό, αλλά θεωρώ ότι η αποβολή μας στοίχισε και δεν ξέρω αν η αποβολή ήταν και σωστή».
-Κάνατε αλλαγές σε παίκτες της μεσαίας γραμμής και η μπάλα δεν μπορούσε να φτάσει σωστά στην επίθεση.
«Προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι για μεγάλο διάστημα και να μην δεχτούμε γκολ. Βάλαμε κάποιους παίκτες για να βρούμε και άλλες επιθετικές λύσεις και θέλαμε να διασπάσουμε την άμυνα με τον Σίμιτς και να βάλουμε τον Μπλάζεκ στη φυσική του θέση. Για να γίνουν αυτές οι αλλαγές έπρεπε να βγουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Στα τελευταία λεπτά κινηθήκαμε ανορθόδοξα βάζοντας και τον Νταμπίζα στην επίθεσή μας, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά»
-Στη φάση του γκολ, φωνάξατε τους ποδοσφαιριστές σας να κάνουν φάουλ;
«Είναι δύσκολο να σε ακούσουν σε ένα γήπεδο οι παίκτες. Αλλά θεωρώ ότι είναι έμπειροι και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».
-Πως αισθάνεστε που χειροκροτηθήκατε από τους φιλάθλους των Σερρών;
«Ο κόσμος όταν βρισκόμουν στον Πανσερραϊκό με στήριξε πάρα πολύ από την αρχή και πιστεύω ότι κατάλαβε τι ακριβώς έχω προσφέρει εγώ».
-Τι σημαίνει η νέα ήττα της ομάδας;
«Για μας είναι μία δύσκολη ημέρα. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε και πρέπει πλέον να συγκεντρωθούμε και να δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια…»
-Ο Μετίν όλη την εβδομάδα έχασε πολλές προπονήσεις και εσείς τον χρησιμοποιήσατε. Είστε ικανοποιημένος από την απόδοσή του;
«Ο Μετίν έχασε δύο προπονήσεις και ήταν πανέτοιμος στην τελευταία προπόνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας παίκτης που έχει χάσει κάποιες προπονήσεις ξεκινά στο αρχικό σχήμα.»
-Η ΑΕΛ έχει πετύχει μόλις δύο γκολ. Τι γίνεται με το πρόβλημα της αναποτελεσματικότητας; Ένα σκόλιο για την αποβολή του Ιγκλέσιας.
«Δεν έχω πλήρη εικόνα για την αποβολή του Ιγκλέσιας, αλλά η ενημέρωσή μου αν είναι σωστή θα έπρεπε να δεχτεί κίτρινη κάρτα. Θεωρώ όμως ότι η αποβολή καθόρισε και το αποτέλεσμα.
-Πως μπορεί να λυθεί το επιθετικό πρόβλημα;
«Η ομάδα και σήμερα είχε σωστή ανάπτυξη και δημιούργησε καλές ευκαιρίες, αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να έχεις και την εύνοια της τύχης»
-Αισθάνεστε ασφαλής στη θέση σας;
«Δεν γνωρίζω αν είμαι ασφαλής. Κρίνω ότι η εγκατάλειψη δεν είναι σωστή. Από την άλλη δεν είμαι ένας προπονητής που κάθεται πάνω στο συμβόλαιο. Πιστεύω στην ομάδα πάρα πολύ αλλά υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε, όπως η αδυναμία να σκοράρουμε».

ΝΤΡΑΓΚΑΝ ΚΟΚΟΤΟΒΙΤΣ
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την κατάκτηση της νίκης που πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και τώρα με τη νίκη αυτή θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος και βάλουμε στην ομάδα τους παίκτες που ήρθαν αργά στην ομάδα μας. Πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να πάρουμε κι άλλους βαθμούς, αν και σήμερα πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι πιο νωρίς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου