Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μόνιμα στη Σαρλερουά ο Κυριακίδης

Η Σαρλερουά θα είναι, όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ηλία Κυριακίδη. Ο πρώην μέσος της ΑΕΛ έχει εντυπωσιάσει στις προπονήσεις του Βελγικού συλλόγου και ο νέος τεχνικός, Λάζλο Σάμπα έχει εισηγηθεί την απόκτηση του. Πλέον το θέμα έχει πάει στη διοίκηση που θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον 25χρονο για να τα βρουν.
Ο Κυριακίδης, που βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Βέλγιο, είναι ενθουσιασμένος με τις συνθήκες που βρήκε στη Σαρλερουά (συμπεριφορά προπονητών, παραγόντων, προπονητικές εγκαταστάσεις κτλ.), ωστόσο καταλυτικό ρόλο στη σύναψη ή όχι της τελικής συμφωνίας θα παίξει η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα του προσφέρουν οι βέλγοι. Ο Έλληνας μέσος θέλει συμφωνία για έναν χρόνο ώστε να μπορεί να κάνει ένα μεγαλύτερο άλμα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα πάντα, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το Σάββατο οπότε και είναι προγραμματισμένη η συνάντηση διοίκησης - Κυριακίδη παρουσία και του προπονητή.
Ο Κυριακίδης, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, είναι καθόλα νόμιμος, καθώς έχει ενημερωθεί ο διοικητής του ΑΣΑΕΔ (εκεί ανήκουν οι αθλητές) και σε περίπτωση που υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σαρλερουά θα σταλεί το σχετικό αντίγραφο ώστε να πάρει αναβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου