Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Πλιάγκας

Με νέο πρόσωπο τον Δημήτρη Πλιάγκα ξεκίνησε την προετοιμασία της η ΑΕΛ για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό εντός έδρας. Ο εν λόγω παίκτης συμφώνησε με την λαρισινή ομάδα και την Τρίτη θα ανακοινωθεί και επίσημα (για συνεργασία 1,5 έτους).
Εν τω μεταξύ το δρόμο για τη Λάρισα παίρνει και ο Μιχάλης Παυλής που έχει συμφωνήσει προφορικά να συνεχίσει και αυτός στην ομάδα του κάμπου.
Να τονίσουμε πως ο τελευταίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ (τον είχε δώσει δανεικό στον Εθνικό Αστέρα απ’ όπου αποχώρησε). Ο 21χρονος επιθετικός γνωρίζει καλά τον Νίκο Κωστένογλου, με τον οποίο έχουν θητεύσει στην Ένωση.
Αγωνιστικά δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ο Χουάν Βελάσκο που έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, ο Τουμέρ Μετίν που έχει ίωση, αλλά και ο Φαμπιάν Κανόμπιο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το διάστρεμμα στο δεξί του πόδι.

Τέλος, μεγάλο πρόβλημα αποτελούν και οι τιμωρίες εξαιτίας των καρτών που αντικρίζουν οι βυσσινί. Είναι γνωστό ότι ο Χουάν Βελάσκο  δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Στα εκτός έδρας παιχνίδια με την ομάδα της Τρίπολης και την Ξάνθη δεν θα αγωνιστεί ο Ντάνιελ Κουζέν, ενώ στην Ξάνθη η ΑΕΛ δεν θα έχει τη βοήθεια και του Παναγιώτη Κατσιαρού που κι αυτός συμπλήρωσε κάρτες στο ματς της Κέρκυρας.

ΠΗΓΗ:www.athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου