Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

«Δύσκολη κατάσταση»

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και είχαμε τη δυνατότητα να προηγηθούμε με ένα πέναλτι που δεν δόθηκε και θεωρώ ότι ήταν καθαρό. Στην επανάληψη κάναμε πιο πιεστική την ομάδα μας αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο όμως με ενημέρωσαν ήταν οφσάιντ και σε μία ακόμη αντεπίθεση δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ. Θεωρώ ότι σε αυτές τις λεπτομέρειες κρίθηκε το παιχνίδι. Εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, μειώσαμε προς στιγμήν αλλά στη συνέχεια δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση. Είμαστε σίγουρα σε δύκολη θέση αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Οι στιγμές είναι δύσκολες έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά εγώ από αύριο κιόλας θα πρέπει να προσπαθήσω να ανυψώσω τους παίκτες μου για να καταφέρουμε να παλέψουμε όλα τα ματς».
-Για το γκολ του Ολυμπιακού που δεν μέτρησε;
«Αν και δεν  μπορώ να έχω ιδία άποψη, όπως με ενημέρωσαν ήταν ένα καθαρό γκολ. Όμως είναι διαφορετικό να είναι το παιχνίδι στο 0-0 και να μην σου  δίνουν το καθαρό πέναλτι για να έχεις την ελπίδα να περάσεις μπροστά  στο σκορ».
-Πιστεύετε ότι  δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα;
«Πριν το παιχνίδι και με δεδομένη την βαθμολογία ο  Ολυμπιακός φαινόταν να είναι μία  καλύτερη ομάδα από μας. Στο παιχνίδι όμως δεν θεωρώ ότι έκανε τις  ευκαιρίες για να μας κερδίσει. Θεωρώ ότι μας δινόταν το πέναλτι και περνούσαμε εμείς μπροστά στο σκορ η εικόνα του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική».
-Ο Ολυμπιακός  είναι μία ομάδα που παίζει  με αντεπιθέσεις και στο πρώτο  ημίχρονο έκανε πολλές. Θεωρείται  ότι ήταν σωστή η αμυντική  τακτική της ομάδας;
«Όταν χάνεις ένα ματς σίγουρα γίνονται λάθη. Στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα δεχθήκαμε κάποιες αντεπιθέσεις αλλά αυτό δεν συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχτήκαμε ένα γκολ που όπως είπα ήταν οφσάιντ και ένα δεύτερο που δεν το δέχονται ούτε ερασιτεχνικά σωματεία. Δεν ρίχνω καμία ευθύνη στους παίκτες μου γιατί κανένας εξ αυτών δεν ήταν αδιάφορος».
-Γιατί δεν  κάνατε και τρίτη αλλαγή, χρησιμοποιώντας  τον Κόζακ στο χώρο του κέντρου;
«Με βάση τους παίκτες  που είχα στον πάγκο έκανα αυτό που θεωρούσα σωστό και πιστεύω  ότι δεν έγιναν λάθη».
-Πιστεύετε πλέον  ότι μπορεί να ανατραπεί η  κατάσταση;
«Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά από αύριο κιόλας θα προσπαθήσουμε να σηκώσουμε το κεφάλι και να παλέψουμε όλα τα ματς. Πρέπει να παλέψουμε όλα τα παιχνίδι, ως και το τελευταίο μας για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».
-Τι θέλατε  να επιτύχετε με την είσοδο  του Κούλιτς;
«Με τον Κούλιτς θέλαμε να γίνουμε πιο πιεστικοί. Όταν χάνεται ένα ματς όλα τα πράγματα ανατρέπονται. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ήταν πιο επικίνδυνος στην επανάληψη από το πρώτο ημίχρονο, άλλα εμείς δεχθήκαμε δύο αστεία γκολ και όταν δέχεσαι τέτοια γκολ δεν μπορείς να αντιδράσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου