Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Κανένα θέμα με Τσέζαρεκ!


Καμία πρόταση δεν έχει καταθέσει η ΑΕΛ για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ. Ο Κροάτης φορ δεν απασχολεί την ΑΕΛ, η οποία διαψεύδει ότι έχει κινηθεί για τον παίκτη που μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης!

«Δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς από την ΑΕΛ, ούτε και υπήρξε πρόταση από μας. Αυτό το ακούω για πρώτη φορά», επεσήμανε επίσης ο μάνατζερ του Τσέζαρεκ, Βασίλης Παναγιωτάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το μέλλον του πελάτη του θα ξεκαθαρίσει στο τέλος Μαΐου!

Η περίπτωση Ταμούδο

Ακόμα και το όνομα του Ταμούδο βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ωστόσο το κασέ του Ισπανού επιθετικού φαντάζει εξωπραγματικό τη δεδομένη στιγμή. Επιπλέον, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα Κουζάν που βρίσκεται στην Αγγλία για να βρει τη χρυσή τομή με την Χαλ δεν πρόκειται για να γίνει άλλη κρούση για φορ.

Στην ΑΕΛ έχουν δώσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να μάθουν εάν τελικά η Χαλ ρίξει τις απαιτήσεις της για τον Γκαμπονέζο επιθετικό.

Φυσικά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση παίκτης με συμβόλαιο ενός έτους να μείνει ελεύθερος, κάτι που είναι και αυτονόητο. Η ΑΕΛ περιμένει από τους Αγγλους να κατέβουν των αξιώσεων τους που ανέρχονται στα 250.000 ευρώ για τα δικαιώματα του παίκτη! Εάν δεν βρεθεί άκρη στην Αγγλία, τότε στην ΑΕΛ θα κινηθούν για επιθετικό με το κασέ του να μην ξεπερνά τα 450.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου