Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Τριήμερο χορηγών


Μια εβδομάδα γεμάτη ΑΕΛ θα είναι η επόμενη για την Λάρισα, καθώς θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του καθιερωμένου «τριημέρου χορηγών» της ΠΑΕ, οι οποίες θα προηγηθούν της επίσημης παρουσίασης του νέου γηπέδου της ΑΕΛ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΤΡΙΤΗ 11/05

-Στις 6.30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας παιδιά απ’ όλη την πόλη, με τη συντροφιά του «ΑΕΛάρα», θα αναλάβουν να χρωματίσουν πανό της ΑΕΛ, με συγκεκριμένο μήνυμα αθλητικού περιεχομένου. Η προσέλευση και η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη. Ομαδικά θα συμμετάσχουν το 23ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας, οι Ακαδημίες της ΑΕΛ και οι Πρόσκοποι της Λάρισας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12/05

-Από το πρωί στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας θα λειτουργήσει έκθεση των χορηγών της ΠΑΕ. Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τα νέα προγράμματα των επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στην ΑΕΛ, την στήριξαν και της προσέφεραν ουσιαστική βοήθεια κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2009-10.

-Στις 6.30 μ.μ. θα επισκεφθούν τον χώρο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, για να επικοινωνήσουν με τον κόσμο, να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους φιλάθλους. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης η ΠΑΕ ΑΕΛ θα απονείμει τιμής ένεκεν αναμνηστικές πλακέτες και δώρα στους εκπροσώπους των χορηγών.

ΠΕΜΠΤΗ 13/05

-Στις 5 μ.μ. στο στάδιο Αλκαζάρ, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα Παλαιμάχων ΑΕΛ – Μικτής Κορυφαίων Θεσσαλίας, τα παιδιά θα αναρτήσουν το πανό με το μήνυμα που θα έχουν χρωματίσει κατά την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδά της θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας, ο οποίος και την διοργανώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου