Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Μετίν για Λάρισα και Τερίμ


Ο Τούρκος παίκτης της Λάρισας, Τουμέρ Μετίν με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της πατρίδας του τόνισε πως δεν ξέρει ακόμη αν θα συνεχίσει στην Λάρισα ενώ επισήμανε πως το θέμα του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Φατίχ Τερίμ έχει γίνει πλέον πολύ σοβαρό.

Ο Τουμέρ Μετίν πρόκειται να έχει συνάντηση στις 13 Μαϊου με τον πρόεδρο της Λάρισας, Κώστα Πηλαδάκη για να μιλήσουν για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του που εκπνέει. Ο ίδιος μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ επισήμανε πως "θα παίξω ακόμη δύο χρόνια. Ωστόσο δεν ξέρω ακόμη αν θα συνεχίσω στην Λάρισα. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε".

"Σοβαρό το θέμα με Τερίμ..."

Ο άσος της ΑΕΛ έκανε αναφορά και στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τούρκο προπονητή, Φατίχ Τερίμ. "Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός του γνωρίζουμε όλοι εδώ και χρόνια ότι θέλει τον Τερίμ. Πέρσι, που με τη Λάρισα νικήσαμε στο Καραϊσκάκη, ο Τερίμ με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα τους νικήσετε, προσθέτοντας ότι 'με θέλουνε στον Ολυμπιακό'.

Από τότε δεν έπαψαν να τον θέλουν, το ξέρω πολύ καλά. Γράφτηκε πέρσι, αλλά και φέτος, ενώ τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν συνεχείς αναφορές στον Τύπο. Ωστόσο τις τελευταίες 10 μέρες το θέμα έχει γίνει πολύ σοβαρό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου