Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Αντώνης Βούζας: Μεγάλη πρόκληση για μένα η ΑΕΛ


Έκανε τη διαφορά με την ομάδα Νέων της ΑΕΛ τη φετινή χρονιά. Ο λόγος για το νεαρό (03/02/1993) επιθετικό Αντώνη Βούζα που τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες μας θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της ΑΕΛ. Το athleticlarissa.gr επικοινώνησε με το ίδιο για να δει πως νιώθει γι’ αυτή την εξέλιξη. Μίλησε για τη φετινή χρονιά της ομάδας του, το μεγάλο άλμα που θα κάνει στην καριέρα του αλλά και το επίπεδο του οικείου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.Επιπλέον, μας μίλησε για τη σχέση του με τον προπονητή του Κώστα Κατσάρα καθώς και τους συμπαίκτες του. Τέλος μας… αποκάλυψε το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα…

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνεις επαγγελματίας με την ομάδα της ΑΕΛ. Θέλεις να κάνεις κάποιο σχόλιο;

Ναι όντως. Πιστεύω πως οι κόποι μου στο τέλος θα ανταμειφθούν. Είναι σημαντικό για μένα να γίνω επαγγελματίας τώρα και πραγματικά νιώθω χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη. Βέβαια από εδώ και πέρα με περιμένει σκληρή δουλειά.

Πιστεύεις πως είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο άλμα στην καριέρα σου;

Ναι σίγουρα είμαι έτοιμος καθώς είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και θέλω να επιτύχω. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο για να ικανοποιήσω τα άτομα που με επέλεξαν.

Υπάρχουν παίκτες από την ομάδα σου, που μπορούν με σωστή δουλειά να σταθούν στην πρώτη ομάδα;

Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο που με σωστή δουλειά μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας επαγγελματικής ομάδας. Όλα βέβαια γίνονται μέσα από μεθοδική δουλειά.

Πόσο ανταγωνιστικό ήταν το φετινό οικείο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα;

Ήταν ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αν και η θέση που τερματίσαμε δεν αρμόζει στην δική μας ομάδα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε και πολλούς τραυματισμούς.

Μίλησέ μας για τη σχέση σου με τον προπονητή σου Κώστα Κατσάρα

Η σχέση μου με τον κόουτς είναι πάρα πολύ καλή καθώς με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ σε πολλούς τομείς και να φτάσω εδώ που βρίσκομαι. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα έχει κάνει.

Ποια είναι η σχέση που έχεις με τους συμπαίκτες σου;

Με τους συμπαίκτες μου διατηρώ άριστες σχέσεις. Έχουμε δεθεί σαν σύνολο τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και αυτό πιστεύω βοηθά την ομάδα.

Πόσο σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή της ηλικίας σου να κάνει προπονήσεις σε άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, όπως είναι τα Δένδρα;

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό διότι για έναν ποδοσφαιριστή το καλύτερο είναι να προπονείται σε άριστα διατηρημένες εγκαταστάσεις όπως είναι τα Δένδρα.

Ποιο πιστεύεις πως είναι το δυνατό σου σημείο και ποιο τυχόν μειονέκτημα;

Δυνατό μου σημείο θεωρώ την ταχύτητα και την τεχνική μου κατάρτιση. Σίγουρα όμως έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ένα πράγμα στο οποίο πρέπει να βελτιωθώ άμεσα είναι η αντοχή.

Σε τι ηλικία ξεκίνησες να παίζεις μπάλα;

Ξεκίνησα να παίζω μπάλα στην ηλικία των 8 χρονών στις ακαδημίες του Τοξότη Λάρισας.

Έχεις κάποιο ποδοσφαιρικό ίνδαλμα;

Λόγω και του ότι παίζω στη θέση που αγωνίζεται και αυτός θεωρώ ως ίνδαλμά μου τον Cristiano Ronaldo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου