Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Παπακώστας: «Είμαστε σε καλό δρόμο»


Ικανοποιημένος παρά την ήττα από την Κιέβο Βερόνα με σκορ 3-0 εμφανίστηκε ο προπονητής της Λάρισας, Γιάννης Παπακώστας, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η εμφάνιση της ομάδας του ήταν καλύτερη από την αναμέτρηση με την Μπρέσια, ενώ χαρακτήρισε σημαντική την προσαρμογή των νέων παικτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η ομάδα έκανε πολύ καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Είμαστε στο σωστό δρόμο, παρά την κόπωση που υπάρχει. Σιγά-σιγά θα αρχίσει το φρεσκάρισμα της ομάδας. Το πρώτο γκολ ήταν από πέναλτι το οποίο δεν υπήρχε.

Όμως ήταν πειθαρχημένη, δυνατοί, είμαστε στο σωστό δρόμο. Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι χωρίς να κάνει ευκαιρίες η αντίπαλη ομάδα δεχθήκαμε τρία γκολ. Κι αν το πρώτο προήλθε από πέναλτι που ήταν πολύ αυστηρό, αλλά παράλληλα ότι δεν κάναμε και εμείς κάποιο γκολ στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.

Τώρα πρέπει προσέξουμε ώστε να ενσωματωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Κανόμπιο, ο Ταλ και ο Μακίνουα, συν τις δύο προσθήκες που περιμένουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα είμαστε. Βαδίζουμε βήμα-βήμα, ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν ένα καλό μάθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου