Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Δεν σκοράρουν...


Νέα απογοήτευση για τους φίλους της Λάρισας που είδαν την ομάδα τους να μην μπορεί να πάρει νίκη, ούτε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, που από την πλευρά του εμφανίστηκε πολύ ανταγωνιστικός.
Στο τελευταίο της φιλικό πριν από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, η ΑΕΛ έδειξε σοβαρά προβλήματα στην αξιοποίηση των φάσεων που δημιούργησε, γεγονός που θα πρέπει να απασχολήσει τον Παπακώστα στις προπονήσεις που απομένουν πριν από το ματς με τον Ατρόμητο. Και οι δύο προπονητές έκαναν χρήση των βασικών ενδεκάδων, δείγμα της σπουδαιότητας της φιλικής αναμέτρησης, με τον Παπακώστα να περιμένει βέβαια και την ενσωμάτωση του Κουζέν.


Ο ΠΑΣ Γιάννινα, συνέχισε από την πλευρά του, τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στα φιλικά παιχνίδια και έφυγε με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της ΑΕΛ, αφού είχαν προηγηθεί εκείνες των Ολυμπιακού Βόλου και Τρικάλων.

Οι φάσεις του αγώνα

2ο: Συρτό σουτ του Πούρι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλοκάρει ο Σικαλιάς.

6ο: Ατομική ενέργεια του Πούρι, που μπαίνει από τα αριστερά στην περιοχή του ΠΑΣ, συγκλίνει, φέρνει τη μπάλα στο δεξί, σουτάρει, αλλά η μπάλα περνάει λίγο όυτ.

12ο: Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Σέντρα του Πούρι, κοντινή προβολή του Μακίνουα, ο Σιακαλιάς αποκρούει.

28ο: Ο Μπακαγιόκο ευνοείται από τις κόντρες, σουτάρει υπό καλές προϋποθέσεις από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά αστοχεί.

35ο: Ο Βιέρα σε ετοιμότητα μπλοκάρει μακρινό σουτ του Βάντερσον.

40ο: Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Κόρνερ του Μετίν, καρφωτή κεφαλιά του Νταμπίζα, αποκρούει με δυσκολία ο Σικαλιάς.

43ο: Καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Σέντρα του Βενετίδη, κεφαλιά του Μακίνουα, μπλοκάρει ο Σικαλιάς.

48ο: Ωραία επιθετική ενέργεια της ΑΕΛ, που ξεκινά από κλέψιμο του Κατσιαρού, και καταλήγει με συρτό σουτ του Μακίνουα έξω από την περιοχή, που μπλοκάρει ο Σικαλιάς.

54ο: Γυριστό σουτ του Μπακαγιόκο μέσα από την περιοχή, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

63ο: Σέντρα του Κατσιαρού, κεφαλιά του Νταμπίζα, μπλοκάρει ο Σικαλιάς.

75ο: Από ωραίο συνδυασμό Σιατραβάνη-Αμπουχατζίρα, ο πρώτος πιάνει κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

85ο: Ωραία ατομική ενέργεια του Σιατραβάνη, αλλά το σουτ που επιχειρεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής φεύγει άουτ.

ΑΕΛ: Βιέρα (60' Αμπάρης), Νταμπίζας (65' Ταλ), Ταυλαρίδης, Βενετίδης (46' Κατσιαρός), Βελάσκο (80' Κολοβέτσιος), Ιγκλέσιας (65' Γκαμπέτας), Ρομέου, Μετίν (72' Σιατραβάνης), Μπλάζεκ (60' Ρέντζας), Πούρι, Μακίνουα (57' Αμπουχατζίρα).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Σικαλιάς (72' Κηπουρός), Ντάσιος (60' Στάθης), Κώτσιος, Πάντος, Σιαλμάς (71' Κουτσοσπύρος), Ανδράλας, Μπουχάν (60' Κυριάκος), Μπακαγιόκο, Τζάνης (71' Νικολόπουλος), Κεϊτά (71' Βαρτζιώτης), Βάντερσον (60' Μιχαήλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου