Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Απογοήτευση για Πηλαδάκη


Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο Κώστας Πηλαδάκης μετά την χαμηλή πτήση των εισιτηρίων διαρκείας. Μέχρι την Δευτέρα τελειώνει του αμυντικού μέσου. Οι τρεις περιπτώσεις που εξετάζουν στην ΑΕΛ.
Απογοητευμένος με την κίνηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμα στήριξη από χορηγούς της Λάρισας (πλην μιας χορηγίας) είναι ο Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος ωστόσο περιμένει την έναρξη της σεζόν για να πάρει τις αποφάσεις του.Ο αριθμός των εισιτηρίων έχει φτάσει μεν τις 3.500, καθώς υπάρχει μια σταθερή μερίδα οπαδών που στέκεται κοντά στην ομάδα από την αρχή, όμως αυτός ο αριθμός είναι ο ίδιος με τον περσινό.

Με δεδομένα το νέο γήπεδο που θα είναι έτοιμο στα τέλη Νοεμβρίου και τις πολύ καλές μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ περίμενε να υπάρξει μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμο, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν με την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς αρκετός κόσμος είναι ακόμα σε διακοπές, ενώ ως γνωστόν ο Έλληνας τα αφήνει όλα για την τελευταία στιγμή.

Την Δευτέρα τελειώνει του αμυντικού μέσου


Μέχρι την Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η απόκτηση αμυντικού μέσου, αφού πληροφορίες θέλουν τον ηγέτη της ΑΕΛ να έχει καταλήξει σε 2-3 περιπτώσεις παικτών.

Ο ένας είναι ένας παίκτης που θα κάνει "γκελ" στους φίλους της ομάδας, όμως θα πρέπει να περιμένουμε το Σαββατοκύριακο για την απάντηση του.

Σε περίπτωση που η απάντηση του είναι αρνητική, τότε stand by είναι ένας ποδοσφαιριστής μάλλον από Αγγλία μεριά, ενώ ποτέ δεν πρέπει να ξεγράφουμε και τον Οράσιο Καρντόσο, που είναι με το στυλό στο χέρι και περιμένει.

1 σχόλιο:

  1. ΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ=ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ
    ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ=ΥΨΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ

    ΝΟΜΟΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή