Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Στο προσκήνιο ο Κουζέν


Όταν ο Γιάννης Παπακώστας δήλωνε πως η Λάρισα χρειάζεται ένα επιθετικό περιοχής που να έχει τα χαρακτηριστικά του Κουζέν, εννοούσε πως θέλει τον…ίδιο τον 33χρονο.

Μπορεί η διοίκηση της Θεσσαλικής ομάδας και οι μάνατζερ του παίκτη να μην είχαν καταφέρει να καταλήξουν σε συμφωνία τον Μάιο αλλά δεν είχαν χαλάσει οι σχέσεις τους .

Με τον επιθετικό από την Γκαμπόν να μην έχει βρει ομάδα και την ΑΕΛ να ψάχνει ακόμα για ένα βαρύ φορ η επαναπροσέγγιση ήταν κάτι που ήρθε ως φυσικό επακόλουθο. Απλά ο Κουζέν δεν είναι η πρώτη επιλογή των «βυσσινί» καθώς ο Πηλαδάκης «κυνηγά» μια περίπτωση η οποία εφόσον ευοδωθεί θα προκαλέσει έκπληξη.

Ένα όνομα που ακούστηκε και είναι αλήθεια πως έχει υπάρξει επίσημη πρόταση προς αυτόν, είναι αυτό του Βραζιλιάνου- με ιταλικό διαβατήριο-, Ιλάν. Ο 30χρονος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Σέντ Ετιέν και όπως είναι γνωστό είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Τα χρήματα που προσφέρει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ δεν καλύπτουν τον Ιλάν και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει απαντήσει ακόμα. Η περίπτωση του αν και παραμένει πολύ δύσκολη δεν έχει εγκαταλειφθεί αφού όπως συνηθίζει ο Πηλαδάκης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ανεβάσει κατακόρυφα το ύψος της πρότασης και να δελεάσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που θέλει να αποκτήσει η Λάρισα αλλά έχει εμφανιστεί και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού είναι ο Γάλλος αμυντικός μέσος, Ρικάρντο Φατί. Ο παίκτης ανήκει στην Ρόμα και αυτές τις μέρες έχει μεταβεί στην Αγγλία προκειμένου να δοκιμαστεί από την Ρέιντζερς. Η θεσσαλική ομάδα δεν έχει πολλές ελπίδες να τον αποκτήσει αλλά είναι ένας αμυντικός χαφ που μπορεί να κάνει την διαφορά οπότε αξίζει η αναμονή.

Το φιλικό με την Μπρέσια ανήκει στο παρελθόν και οι παίκτες του Παπακώστα συνέχισαν την προετοιμασία τους επί ιταλικού εδάφους με τον Μετίν να εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα και τον Σωτηρίου να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Το ξαφνικό ταξίδι που έκανε στο Ισραήλ ο Αμπού Χατζίρα δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας, απλά ο επτάχρονος γιος του έπρεπε να κάνει περιτομή, σύμφωνα με την θρησκεία του και ο επιθετικός της ΑΕΛ ήθελε να είναι κοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου