Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Το παλεύει για Φατί


Αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον Ρικάρντο Φατί εμφανίζονται στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η «SportDay», οι «βυσσινί» κινούνται για την αγορά ενός μεγάλου ποσοστού (τουλάχιστον του 50%) των δικαιωμάτων του 23χρονου μέσου και ήδη έχουν μπει σε διαδικασία συζητήσεων με τη Ρόμα. Αν και η υπόθεση μοιάζει δύσκολη, οι Θεσσαλοί εκφράζουν την αισιοδοξία ότι σύντομα θα ακούσουν τη θετική απάντηση της ιταλικής ομάδας.

Την ίδια ώρα, ο Γάλλος εξακολουθεί να δοκιμάζεται από την Μπλάκμπερν και παράλληλα βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μπλάκπουλ. Παρόλα αυτά, ο Κώστας Πηλαδάκης παρουσιάζεται αποφασισμένος να ξοδέψει όσα χρήματα απαιτούνται για να εντάξει τον Φατί στο δυναμικό της ομάδας του. Σύντομα θα ξέρουμε αν αυτή πολύ φιλόδοξη η προσπάθεια της Λάρισας θα στεφθεί από επιτυχία.

Όσον αφορά το θέμα του επιθετικού, ο Ντανιέλ Κουζέν δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΛ. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν ότι οι Θεσσαλοί έχουν συμφωνήσει με τη Χαλ και πως απομένει να τα βρει και με τον επιθετικό από την Γκαμπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου