Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Δείπνο προς τιμήν της ΑΕΛ


Διαφορετικό από τα προηγούμενα ήταν το βράδυ της Πέμπτης για την αποστολή των «βυσσινί» στο Άκουϊ Τέρμε. Η Δημοτική Αρχή της πόλης, μέσω της αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Πολιτισμού, διοργάνωσε ένα δείπνο για τη φιλοξενούμενη της αυτή την εβδομάδα ΑΕΛ.

Σε έναν λόφο μερικά χιλιόμετρα έξω από την πόλη και σε ένα παλιό κελάρι βρίσκεται η Villa Delfini. Εκεί σύσσωμη η αποστολή των «βυσσινί» είχε την ευκαιρία για μερικές στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης από την πίεση της προετοιμασίας. Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού του Άκουϊ Τέρμε, Πάολο Ταμπάνο, εκπροσωπώντας της τοπικές Αρχές καλοσώρισε την αποστολή των «βυσσινί» στην περιοχή. «Σας καλοσωρίζουμε στην πόλη και στις αθλητικές της εγκαταστάσεις. Είναι τιμή για εμάς να φιλοξενούμε μια ελληνική ομάδα με ξεχωριστή ιστορία σαν τη δική σας. Στο παρελθόν έχουμε φιλοξενήσει κι άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η Τορίνο, η Γιουβέντους και η Τζένοα για αρκετά χρόνια. Είναι σημαντικό για εμάς που επιλέξατε την πόλη μας και κάνουμε ότι μπορούμε για να γίνει η διαμονή σας εδώ ευχάριστη», ήταν τα λόγια του Πάολο Ταμπάνο με τα οποία υποδέχτηκε την αποστολή της ΑΕΛ.

Βέβαια, οι εκδηλώσεις προς τιμήν των «βυσσινί» δε θα περιοριστούν σε αυτό το δείπνο, καθώς την Παρασκευή το βράδυ στις 21:00(τοπική ώρα) ο Δήμαρχος θα καλοσωρίσει και θα ευχαριστήσει την ΑΕΛ κι αυτός με τη σειρά του σε μια συναυλία στην Piazza Bollente.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου