Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Monsters : Ξενέρωσε και τον τελευταίο

Μια αγωνιστική υποχρέωση που τελειώνει έξω από το Imperial σίγουρα δεν έχει φέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Η αποστολή των Βυσσινί, μπλοκαρισμένη με συνοδεία δύο λεωφορείων του συνδέσμου από την Κατερίνη μέχρι τη Λάρισα είχε αρνηθεί νωρίτερα αίτημα των οπαδών να σταματήσουν σε πάργκινκ μετά τα Μάλγαρα για να ακούσουν τα παράπονα τους. Αποτέλεσμα ήταν να φορτιστεί κι άλλο η ατμόσφαιρα σε βάρος της ομάδας και οι αποδοκιμασίες στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου ήταν πολύ έντονες. Αρχικά στάθηκαν στη πόρτα του λεωφορείου οι Νταμπίζας και Ταυλαρίδης ενώ οι υπόλοιποι κοίταζαν μέσα από το λεωφορείο. Η κριτική ήταν έντονη και επικεντρώθηκε και σε κρούσματα απειθαρχίας των παικτών με τους Ιγκλέσιας και Μπλάζεκ να συγκεντρώνουν τα πυρά. Ενδεικτικό των προβλημάτων που σίγουρα υπάρχουν είναι το όργιο των φημών που συνόδευε την ομάδα κατά την επιστροφή της με το όνομα του Τουμέρ Μετίν να πρωταγωνιστεί σε αυτές…

Λίγος κόσμος βρήκε το κουράγιο(και τα χρήματα) το πρωί της  Κυριακής να ταξιδέψει στις Σέρρες και αυτοί που πήραν την απόφαση είχαν κάποια άσχημη προδιάθεση πως η ΑΕΛ θα έδειχνε το «φιλανθρωπικό» της πρόσωπο απέναντι στον τελευταίο Πανσερραϊκό. Η άσχημη μέρα φάνηκε και στην κερκίδα καθώς κάποιοι έδωσαν ξανά τις ίδιες αφορμές σε μέλη του συνδέσμου αποσπώντας την προσοχή από την κερκίδα για ένα μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Η γρήγορη αποβολή του Ιγγλέσιας εξόργισε τον κόσμο και άδειασε το κέντρο των Βυσσινί. Δυστυχώς  σε ένα χλωμό γήπεδο με λίγο κόσμο και απέναντι σε μια πολύ αδύναμη ομάδα που σε καμιά στιγμή δεν έδειξε πως είχε ποδοσφαιριστή περισσότερο, η ΑΕΛ κατάφερε ξανά να δεχθεί γκολ στη χειρότερη χρονική στιγμή, στην εκπνοή του πρώτου μέρους και να βρεθεί για άλλη μια φορά με την πλάτη στον τοίχο.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ γινόταν όλο και πιο άναρχη όσο περνούσε η ώρα. Η πίεση της ήταν ανούσια και φλύαρη χωρίς τις σπουδαίες φάσεις σαν το δοκάρι του Μπλάζεκ στο πρώτο μέρος. Οι αλλαγές δεν έφεραν κάποια σημαντική μεταμόρφωση, ο κόσμος προσπάθησε να βοηθήσει με τις φωνές του, αλλά για μια φορά ακόμα η επίθεση αποδείχθηκε άσφαιρη. Το τελευταίο σφύριγμα ανέδειξε όλη την αγανάκτηση που ξεχείλισε για μια σειρά αγώνων που παρουσιάστηκε σαν μια σπουδαία ευκαιρία για φιλόδοξο ξεκίνημα και εξελίσσεται σε μεγάλη απογοήτευση και απόκλιση από τους αρχικούς στόχους. Βέβαια, οι μεγάλοι στόχοι απαιτούν σοβαρές προϋποθέσεις και συνθήκες και ένα δυνατό ρόστερ δεν μεταφράζεται με το στόμα σε μια ανταγωνιστική ομαδα. Σημασία έχει να ανακαλύψουμε τα λάθη και τα προβλήματα γρήγορα και να τα αφήσουμε πίσω μας πριν περάσουμε στο δύσκολο μέρος του προγράμματος και μπούμε σε περιπέτειες. Εμείς θα συνεχίσουμε να αντιδρούμε όπως κρίνουμε εμείς ότι εξυπηρετεί το συμφέρον της ομάδας κι αν κάποιοι δεν σέβονται τον πολιτισμό και την ανοχή μέσα στη μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ πρέπει κάπως να ταρακουνηθούν. Όσοι νομίζουν πως αποφασίζουμε και λειτουργούμε «εν θερμώ» συνεχίζουν να προσποιούνται πως δεν μας έχουν μάθει ακόμα. Τέλος, όλα αυτά που έγιναν δυστυχώς υποβάθμισαν τη διαμαρτυρία μας για την απαράδεκτη τιμή των 25 ευρώ στα εισιτήρια  που συνοδεύτηκε με το πανό «ΤΗΝ  SUPER LEAGUE  ΝΟΙΑΖΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου