Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Κέρκυρα – Λάρισα (22/1, 17:25)

Αύξηση του 33% των νικών ή του 0%; “Σπάσιμο” των ισάριθμων νικών-ηττών-ισοπαλιών ή επίτευξη του πρώτου εκτός έδρας τριπόντου; Την απάντηση σε αυτά τα δύο ερωτήματα καλούνται να τη δώσουν Κέρκυρα και Λάρισα, μέσω της μεταξύ τους σημερινής αναμέτρησης (22/1, 17:25).

Οι Φαίακες, εντός του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου του νησιού, μετρούν τρεις νίκες, τρεις ήττες αλλά και τρεις ισοπαλίες, ενώ έχουν να... γευτούν την χαρά της επικράτησης από τη 15η αγωνιστική, όταν και κέρδισαν τον ΠΑΟΚ με 2-1. Ανεπιτυχή αποτελέσματα, που επιτάσσουν την επιστροφή στα τρίποντα, τα οποία θα αποτελέσουν “σωσίβια” για την παραμονή του συλλόγου, στο πρωτάθλημα της Superleague.

Σε πιο δυσμενή κατάσταση, βρίσκονται οι Βυσσινί, όντας στην τελευταία θέση της κατάταξης. Έχοντας 14 βαθμούς σε 18 αγώνες, ο Νίκος Κωστένογλου και το συγκρότημά του επιθυμούν διακαώς να αποδράσουν με το τρίποντο, από την επίσκεψή τους στο Ιόνιο Πέλαγος.

Οι λόγοι που... επιβάλλουν το “διπλό” είναι τρεις. Πρώτον, η προοπτική της σωτηρίας, καθώς σε τέτοια παιχνίδια η ομάδα του Κάμπου χρειάζεται τα θετικά αποτελέσματα, ώστε να ισχύει και το ρητό “ο θάνατός σου η ζωή μου”. Δεύτερον, ο Έλληνας τεχνικός ευελπιστεί να είναι εκείνος που θα οδηγήσει τους Θεσσαλούς στο παρθενικό εκτός έδρας φετινό τρίποντο.

Τρίτον, το συγκεκριμένο ματς θα είναι μία ευκαιρία... εκδίκησης, μετά την ισοπαλία του πρώτου γύρου στο “Αλκαζάρ” (1-1) και του αντίστοιχου ματς του Σεπτέμβρη του 2006, που η λήξη του, βρήκε τις δύο πλευρές χωρίς τέρματα. Κάθε Σεπτέμβριος και “χ” δηλαδή... Αλλά και ο Ιανουάριος, “χ” επιφυλάσσει (ΑΕΛ-ΑΟΚ 2-2 στις 21/1/07)...

ΑΥΤΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ

Κέρκυρα
: Παρασκευαΐδης (τιμ.)

Λάρισα: Κανόμπιο (τραυμ.)

ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ
10 Σεπτεμβρίου 2006: Κέρκυρα-ΑΕΛ 0-0
29 Σεπτεμβρίου 2010: ΑΕΛ-Κέρκυρα 1-1 (α΄γύρος)

ΣΦΥΡΙΖΕΙ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ: Novasports 4
ΠΟΥ, ΠΟΤΕ: Ε.Α.Κ Κέρκυρας, 22/1, 17:25

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αποστολίδης, Στολτίδης, Λαμπρόπουλος, Βενέτης, Τσίγκας, Γιάντσης, Μαιστόροβιτς, Χάμπλ, Μακρής, Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου Δημήτρης, Ιωάννου Ηλίας, Μίχος, Καλατζής, Κοντοδήμος, Επστάιν, Γκουστάβο, Φλάβιο, Ρίκα, Μάζνοφ, Μονιάκης.

Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Αμπάρης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Σίμιτς, Κουζάν, Μετίν, Καρανίκας, Ρομέου, Τσιμπάμπα, Βελάσκο, Κολοβέτσιος, Πούρι, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ, Σιατραβάνης, Αμπουμπακάρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου