Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Παλέψαμε σκληρά αλλά δεν είχαμε τύχη...

«Ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παλέψαμε σκληρά από ο πρώτο ως και το τελευταίο λεπτό, αλλά δεν είχαμε τύχη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες πάλεψαν πολύ σκληρά, αλλά όταν κοιτάζεις στον βαθμολογικό πίνακα και βλέπεις ότι είσαι τελευταίος, τότε σημαίνει ότι για να είσαι εκεί σου λείπει και η τύχη. Οι παίκτες αγωνίστηκαν σήμερα για τη φανέλα και την ομάδα», δήλωσε ο Γιερν Άντερσεν στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα στην Καβάλα και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις.
-Είπατε ότι οι παίκτες έπαιξαν για την ομάδα και τη φανέλα.  Ήταν αυτό μια απάντηση στα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα;
«Αυτό ακριβώς εννοώ. Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και το γεγονός ότι σήμερα παλέψαμε με αυτόν τον τρόπο σημαίνει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ δυνατοί χαρακτήρες».
-Μιλήσατε για ατυχία της ΑΕΛ. Δεν είχε τύχη η ομάδα σας που ο Τσοντοφάλκσι απέκρουσε τόσες ευκαιρίες;
«Αν ο Μπλάζεκ έκανε γκολ τη φάση του πρώτου ημιχρόνου, όλα θα ήταν διαφορετικά. Αυτό εννοώ όταν μιλάω για τύχη…».
-Ένα σχόλιο για τις φήμες περί αντικατάστασής σας;
«Κανένα σχόλιο»
-Ένα σχόλιο για την αλλαγή του Τουμέρ;
«Δεν κάνω σχόλια για τις αλλαγές…»

Από την πλευρά του ο Χένρικ Κάσπερτσακ δήλωσε:

«Ήταν μία σπουδαία νίκη για μας. Ξέραμε ότι η ΑΕΛ θα ερχόταν σήμερα για να παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην κατηγορία, αλλά εμείς αγωνιστήκαμε για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Μου άρεσε η αντίδρασή μας μετά την ήττα από τον Άρη, είχαμε καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαμε να διευρύνουμε τον δείκτη του σκορ αν εκμεταλλευόμασταν και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Θεωρώ ότι η ομάδα μας αγώνα με τον αγώνα παρουσιάζεται βελτιωμένη και αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο, μιας και πλέον δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά μας λείπει το εύκολο γκολ, που θεωρούμε ότι θα έρθει κι αυτό σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου